2012. december 9., vasárnap

Lassan vége ennek a félévnek is



Sziasztok!
Lassan a félév végére is érünk, így azt gondoltam egy két gondolatot még megosztok a webináriumunkkal kapcsolatosan. Nagyon érdekes volt visszahallgatni az órán az elkészített produktumot, ugyanakkor furcsa is. Azon emberek közé tartozom akik nem szeretik visszalátni, visszahallani munkájukat, most is érdekes volt visszahallani magamat és a többieket. Kicsit olyan érzésem volt,mintha nem is a hétköznapi beszédhangunk lett volna….  Az ember ilyenkor hibákat talál persze benne.
Hétfőn választ kaptunk a problémánkra is, mit lehetett volna másként csinálni, hogy ne váltson vissza a diasor mindig a legelső diára. (Nyilván a tapasztalat a webinárium esetében is sokat jelent)
Összességében azt gondolom, mivel soha egyikünk sem készített webináriumot, izgalmas volt kipróbálni, a sok nehézség ellenére is.  Igaz tehát a mondás, hogy mindig tanul valami újat az ember.
Szerintem, mindent sikerült megvalósítanunk a projecttel kapcsolatban, amit kitűztünk magunknak a félév elején.  Tehát egy sikeres félévet zárunk reményeim szerint.
Anikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése